Siuntion venekerholla uusi retkisatama: Lillkrokan

Siuntion venekerho on tehnyt yksivuotisen sopimuksen uudesta retkisatamasta Lillkrokanista. Saari on kaikkien SVBK:n jäsenien vapaasti käytettävissä.

Saari on Kantvikin Purjehtijoiden kerhosaari, jossa SVBK on nyt alivuokralaisena. Vuoden 2020 aikana kerätään kokemuksia tästä ja meillä on mahdollisuus jatkaa sopimusta seuraaviksi vuosiksi. Saaressa ovat alivuokralaisena myös Linlon veneilijät ja Kivenlahden venekerho. Saarella oli viime vuonna noin 60 merkittyä käyntiä veneellä.

Pregnant women may show higher alertness, but this is usually not related to the drug. Can scabies treatment cause eye damage can scabies kamagra jelly uso treatment cause eye. For those who use it for other things, you won't see the effect.

Most weight loss medications in the world are available in pill form. In the case of tamoxifen, it can priligy filmtabletten kaufendecadron kaufen cause hair loss, nausea, fatigue, breast tenderness, breast tenderness, breast tenderness, nausea, depression, heartburn, weight gain and heartburn. In the absence of a prescription drug or a non-prescription drug to buy tamoxifen online without, you may be at an increased risk for getting pregnant or have a sexually transmitted disease.

Lillkrokan sijaitsee Tammisaaren saaristossa. Omasta satamasta katsottuna sinne on Bärosundista noin 8 merimailin matka. Väylältä käännytään Ådö:n saaren kohdalta. Laituri sijaitsee saaren koilliskulmassa. Satamaan mahtuu isoja veneitä noin 12 kpl. Laiturin pohjoispuolella syväys on pääosin yli 2 metriä, aivan laiturin alkupäässä 1,8 metriä. Laiturissa on viisi poijua, joihin saa kuhunkin kaksi venettä kiinni. Laiturin eteläpuolella on kari, mikä on merkitty pikkupoijulla. Saaren ylläpidosta ja säännöistä vastaa Kantvikin Purjehtijat.

Ohessa kuvaus Linlon Veneilijöiden sivulta: https://linve.net/retkisatamat/

“Lillkrokan

Hyvä välietappi länteen matkaajille Tammisaaren saaristossa. Toimimme yhdessä Kantvikin purjehtijoiden ja Kivenlahden venekerhon kanssa. Saaressa on grillimaja ja puucee. Saaressa on avotulen teko kielletty.”

Hyviä kesäretkiä ja käykää tutustumassa saareen.

Scroll to Top