Lasten ja nuorten purjehduskesä 2020

Tervetuloa mukaan Siuntion venekerhon junioritoimintaan! Satamassamme Störsvikissä odottaa useita optareita aktiivikäyttäjiään. Optaripurjehdus on helppo tapa aloittaa kevytveneharrastus. Seuramme tarjoaa mahdollisuuden päästä alkuun harrastuksessa suorittamalla purjehduskoulun. Lisäksi järjestämme maanantaisin avoimia purjehdusiltoja alkeiskurssin taidot omaaville junioreille Alin ikäraja kaikille kursseille on 7 vuotta. Uimataitoa olisi hyvä olla n. 50 metriä. Kaikista juniorikoulutustapahtumista lisätiedot: www.siuntionvenekerho.fi tai Pinja Nurmi: pinja@siuntionvenekerho.fi

 

Kesän 2020 junnutoimintaa

 

Alkeistason purjehduskoulu maanantaista-torstaihin 15-18.6.2020 klo 9-16 [18.6 klo 9-14] Störsvikin satamassa (26h).

Purjehduskoulu on tarkoitettu lapsille, joilla ei ole aikaisempaa jollapurjehduskokemusta, alkeiskurssin asioita olisi hyvä kerrata tai vesillä liikkuminen muuten kiinnostaa. Kurssilla käymme läpi jollapurjehduksen perusasioita, harjoittelemme tärkeitä vesilläliikkumisen taitoja ja tutustumme merenkulun perusasioihin, esim merimerkkeihin. Purjehdusopetuksessa etenemme Suomen purjehdus- ja veneilyliiton Step by step –menetelmän mukaisesti rantaharjoittelusta vesille osaavien ohjaajien opastuksella. Päivien aikana ohjelmaa riittää niin maalla kuin merellä.

Osallistuminen purjehduskouluun maksaa jäsenelle 120€ ja ei jäsenelle 140€ (sis. lounaan, välipalan, juniorijäsenmaksun, vakuutuksen, materiaalit, ohjauksen ja kaluston käytön). Mukaan mahtuu 15 purjehduskoululaista. Lasku osallistumisesta toimitetaan sähköpostitse. Ilmoittautumisohjeet löydät artikkelin lopusta.

 

Maanantaipurjehdukset 15.6, 22.6, 29.6, 3.8, 10.8, 17.8, 24.8 venesatamassa klo 17.00 -19.00.

Maanantaisin purjehtimaan ovat tervetulleita lapset ja nuoret, jotka osaavat vähintään alkeiskurssin taidot tai jollankäsittelytaidot ovat muuten hallussa. Lisää ohjattua purjehdusta järjestetään tarvittaessa kysynnän mukaan. Jäsenille ja kesän 2020 purjehduskouluun osallistuneille maanantaipurjehduksille osallistuminen on ilmaista.

 

Kursseilla ja maanantaipurjehduksilla harjoitellaan optimistijollilla. Lisäksi käytössämme on rib-vene, jossa on osaava ohjaaja aina vesiharjoittelun ajan turvallisuussyistä. Purjehdus on hauska vesiurheilulaji, jossa yleensä aina kastuu enemmän tai vähemmän. Siksi kurssilla ja maanantaipurjehduksilla on tärkeää olla mukana säänmukainen vaatetus ja kuivat vaihtovaatteet (säävaraus 5 m/s). Tärkein varuste on jollaliivit/kelluntaliivit. Seuralla on muutamia liivejä myös lainattavaksi, mutta omien kauluksettomien liivien hankinta on suositeltavaa.

Venekerhomme jollakalusto on rannassa käytettävissä venekerhomme jäsenille purjehdustapahtumien ulkopuolella. Kalustoa käytettäessä on oltava turvavene vesillä ja purjehtijalla alkeiskurssin taidot hallussa. Kuittaathan vajasta löytyvään vihkoon kaluston käytön ohjatun purjehdustoiminnan ulkopuolella. Pidäthän hyvää huolta kalustosta omatoimisissa vesiharjoituksissa ja ilmoitat mahdollisista epäkohdista juniorisähköpostiin. Ohjaajat neuvovat mielellään kaluston oikeaoppisen käytön jos epäselvyyksiä, jotta vahingoilta vältyttäisiin!

http://spv.fi/wp-content/uploads/2017/01/Harjoituskirja_kaikki_sivut.pdf

 

Tee siis kesän paras päätös ja lähde mukaan viettämään hauskaa kesäpäivää kanssamme vesille!

Ilmoittaudu mukaan lähettämällä alla olevaan sähköpostiin lapsen nimi, osoite, syntymäaika, vanhemman tiedot sekä mahdolliset lisätiedot osoitteeseen: pinja@siuntionvenekerho.fi

2 Comments on “Lasten ja nuorten purjehduskesä 2020

  1. Löytyyköhän vielä tilaa veljeksille Nikolas (240907) ja Luukas (080909) Valtanen? Kummallakaan ei ole aikaisempaa kokemusta.

    Hanna Valtanen
    Lindalintie 12 A, 02400 Kirkkonummi
    040 156 3434

  2. Unquestionably imagine that that you said. Your favorite justification appeared to be at the net the simplest thing to take into account of. I say to you, I definitely get annoyed even as other people think about issues that they just don’t know about. You controlled to hit the nail upon the highest and defined out the whole thing without having side-effects , other people can take a signal. Will likely be back to get more. Thanks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *