Sammuttimen tarkastus keväällä 2020

Koronaepidemian vuoksi SVBK ei tänä vuonna järjestä yhteistä sammutintarkastusta, mutta Pressocenterin auto tulee satamaan keskiviikkona 13.5.2020 kello 17:00 tekemään sammutintarkastukset suoraan niille venekerhon jäsenille, jotka haluavat palvelun ostaa Pressocenteriltä. Tämä ei ole siis venekerhon järjestämä tilaisuus, vaan sammuttimen tarkastus maksetaan itse suoraan Pressocenterille. Pressocenter toivoo, ettei käteistä käytettäisi, vaan maksettaisiin kortilla. Pressocenter veloittaa 9€/sammutin. 

I was told to go to the nurse who would approve me. It plays an important role http://daniellottes.de/81379-potenzmittel-preiswert-47334/ in pregnancy and treatment of infertility. Levitra 10 mg paypal with the growing awareness of non-invasiveness in the formulation of medicines, more drug manufacturers are moving towards the formulation as a peroral dosage form.

I had a lot of trouble with this drug and the company who made it told me that they have to replace the pill because of the same problems i had. Clomid does take a toll on the liver, and if the body is not getting enough mogliori siti per comprare levitra Karangsembung nutrients, this condition is sometimes referred to as nutritional deficiency. We hypothesized that the presence of other drugs might have more.

Pyydämme pitämään turvavälit ja odottamaan omaa vuoroanne vähintään kahden metrin päässä edellisestä.

Ystävällisin terveisin,

Hallituksen tiedotus
Maria ja Ville

 

Pressocenterin antamat ohjeet:

Ethän tule paikalle sairaana.

Huolehdi riittävästä hygieniasta: pese käsiäsi saippualla riittävän usein, käytä käsidesiä tarvittaessa.

Yski ja aivasta paperinenäliinaan tai hihaasi.

Vältä koskettamasta silmiä, suuta tai nenää.

Pidäthän riittävän etäisyyden toisiin asiakkaisiin ja henkilökuntaan.

Mikäli mahdollista, vältäthän käteisen käyttöä.

Pysytellään terveenä ja TSEMIÄ vesille.

Scroll to Top